30/12 Torsdag

idag vaknade jag upp brevid Moa sov hos henne i natt:) superkul hade vi! men idag blir det också att rida . har börjat träna han i galopp nu med så han är snart i full gång :D Idag hade jag tänkt att rida ut lite på ängarna och träna kanditionen lite och sen blir det lite dressyr i paddocken efter det. Jag skriver om hur det gick och så sen.


22/12 Onsdag

Hej, det var ett tag sen jag bloggade men jag har tyvärr inte haft så mycket tid men jag ska skriva om lite som hänt idag. först började dagen ganska bra med en skolavslutning och sedan ut till hästarna och rida först på astrid. det gick jätte bra . hon var mjuk och så redan när vi började att rida så jag behövde inte rida så länge idag på henne. och sedan blev det att rida Avve. det var ett tag sen nu men är igång och sätter igång honnom nu! :D nu i början blir det ju bara att skritta men snar är vi nog helt igång!! :)<3


8/12 Onsdag

Idag har det vell inte hänt så mycket. Har ridit astrid idag:) hon va jätte pigg men det gick bra endå.vi tränade lite på att fatta galopp i form och att hon skulle gå kvar i sin form hela tiden. annars har det inte varit något speciellt. har varit skola och nu är nästan alla prov avklarade:D<333 äntligen säger jag bara!!


6/12 Måndag

Idag har det ju som alltid varit skola ;P det gick vell ganska bra förutom att det var jätte kallt i klassrummet för att det blåste in kall luft i stället för varm x) och när jag kom hem så åkte jag till stallet. Red Astrid idag och skötte om avve lite. Det gick jätte bra och hon va jätte fin i mot slutet. blev ett lite lungnare pass idag. Tränade lite på att öka och minska och i slutet så var hon i jättebra balans. Sen så åkte jag hem och pluggade till dom dumma proven som man alltid ska ha mängder av!<33

Astrid



Avve

Ny header!

Nu har bloggen fått en nya header, hoppas ni gillar den. Denna gång blev det en med vinter bilder, tyckte det passade in nu när det är vitt nästan överallt. Passade på att ändra textstilarna lite och storleken på texten. Den är gjord av Moa som finns HÄR.

Kommentera gärna!


en fin bild på Avalanche och mig från någon tävling under 2010 :)

4/12 Lördag

idag va jag först me elin och sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte ut till stallet. Jag red astrid idag och det gick super bra:D jag red på gärdet lite och konditionstränade och tränade på att hon skulle gå stadigt i form<33 Hon blev ganska svettig men hon tyckte det var jätte kul. i början va hon lite stark men slappnade av mot slutet.



Nu kommer lite foton från dagen:D




3/12 Fredag

idag har det varit skola först:) sen blev det att va med elin och åka hem till henne:D och där gjorde vi hemgjord pizza och käka lite godis och hade kulit x)<33 så dagen har varit toppen idag:) hästarna fick så idag med men jag ska rida astrod i morgon:)






2/12 Torsdag

Idag har jag haft skola och sen åkte jag ut till stallet och skötte hästarna. fick mocka alla boxarna ida! sen blev det att pyssla lite med hästarna men ingen ridning ida.:) annars har dagen varit bra och så. Skönt att åka till stallet och koppla av lite från läxläsningen. men snart blir det att läsa igen. Vi har 3 prov till att klara av nästa vecka så det är bara för mig att sätta igång:)<3


RSS 2.0